viernes, 8 de enero de 2016

Bases del joc

- El Circontesta és un joc de preguntes, obert a totes aquelles persones que tinguin ganes de passar-ho bé i vulguin celebrar els 75 anys de bàsquet al Círcol intentant respondre les qüestions que es plantegin.
- Les preguntes estaran relacionades amb el Círcol; haureu d'estar atents a tot allò que passi durant la jornada, llegir atentament les cròniques que es publiquen, tenir els ulls ben oberts al pavelló de La Plana, i conèixer la gent que forma i ha format part de l'entitat. En definitiva, investigar i descobrir cada repte que es proposi.
- Cada dilluns es penjaran una sèrie de preguntes al blog del joc i al facebook del Círcol. Disposareu de tota la setmana per esbrinar-ne les respostes, ja que es podrà contestar fins el següent diumenge a les 12 de la nit.
- La forma de respondre serà molt senzilla: tan sols caldrà enviar un correu a circontesta@gmail.com amb les respostes. Però atenció! Quan envieu el correu us haureu d'identificar; per tant serà d'allò més important que sempre que contesteu, fent servir el correu que sigui utilitzeu sempre el mateix nom. Tant si participeu individualment o en grup, serà vital anomenar-se sempre de la mateixa manera.
- Qui aconsegueixi endevinar més preguntes serà el guanyador del joc.A més, cada setmana, juntament amb les qüestions, publicarem una petita classificació de com van les coses fins al moment, així com també rebelarem les respostes de la setmana anterior.
- El joc començarà el dilluns 11 de gener i les darreres preguntes es realitzaran l'11 d'abril.
- L'entrega de premis es farà el dia 8 de maig
- En cas d'empat un cop finalitzat el joc, aquest es prolongarà una setmana més, realitzant una prova final que l'organització explicarà en cas de ser necessari.
- En cas d'irregularitats o qualsevol imprevist, l'organització es reserva el dret a prendre les desicions pertinents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario